Categorieën
Terug naar overzicht

Aaiko ondersteunt het Stockbase initiatief

Het aantal Stockbase damesmode merken wordt uitgebreid met het succesvolle Nederlandse label ‘Aaiko’. Vanaf dit seizoen worden de voorraden gedeeld met retailers die voorzien zijn van een webshop. De webshop kan door deze koppeling een breder en dieper assortiment presenteren. Productafbeelding kunnen direct worden gekoppeld aan een webshop en de orders worden automatisch afgeleverd in het ERP systeem van Aaiko. Stockbase helpt retailers en merken bij het verbeteren van rendementen door een bijdrage te leveren aan extra verkoopkansen en het verminderen van kosten door productafbeeldingen automatisch te koppelen.

Aaiko is een Nederlands merk, gesitueerd in Amsterdam. De drijvende kracht achter het merk is Pauline Brakenhoff. In de loop der jaren is Aaiko uitgegroeid tot een internationaal bekend merk met verkooppunten in veel verschillende landen. Het doel is om vrouwen over de hele wereld te inspireren en het bedrijf blijven uitbreiden.
De essentie van het merk is niet veranderd met verloop van tijd: Pauline's persoonlijke visie en gevoel van creativiteit staan nog steeds in het hart van het merk. Pauline is zeer geïnspireerd door haar reizen over de hele wereld. Haar collecties zijn een ode aan haar nieuwsgierigheid en moed. Maar als een vrouw zelf, verliest Pauline haar klanten nooit uit het oog: haar eigentijdse en innovatieve ontwerpen zijn vleiend, comfortabel en makkelijk te dragen.
Meer informatie kunt u vinden via www.aaiko.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.