Categorieën

Stockbase groeit door in lederwarenbranche

Stockbase groeit door in lederwarenbranche
Onlangs is retailer ‘De Boer Lederwaren & Bijoux’ aangesloten op het Stockbase platform. Deze lederwarenspecialist gaat daardoor haar webshop koppelen aan meerdere lederwarenmerken. Doordat een connectie wordt gelegd via Stockbase wordt de webshop voorzien van actuele magazijnvoorraden van aangeloten merken. Meer aanbod online dat is afgestemd op het DNA klantprofiel van de consument leidt tot een aanzienlijke verhoging van de conversie.
Lees verder

Van den Assem Schoenen live met Stockbase

Van den Assem Schoenen live met Stockbase
Sinds een aantal maanden is schoenenretailer Van den Assem Schoenen gestart met Stockbase. Van den Assem Schoenen beschikt over 13 fysieke winkels en een webshop. Doordat een connectie wordt gelegd naar Stockbase worden de ontbrekende maten in de winkels online opgevuld. Daarnaast is Van den Assem Schoenen online met een breder assortiment vertegenwoordigd waardoor de consument meer keuze heeft. Hierdoor worden de verkoopresultaten aanzienlijk verbeterd!
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.