Categorieën
Terug naar overzicht

Van den Assem Schoenen live met Stockbase

Sinds een aantal maanden is schoenenretailer Van den Assem Schoenen gestart met Stockbase. Van den Assem Schoenen beschikt over 13 fysieke winkels en een webshop. Doordat een connectie wordt gelegd naar Stockbase worden de ontbrekende maten in de winkels online opgevuld. Daarnaast is Van den Assem Schoenen online met een breder assortiment vertegenwoordigd waardoor de consument meer keuze heeft. Hierdoor worden de verkoopresultaten aanzienlijk verbeterd!

Van den Assem Schoenen biedt een breed assortiment schoenen aan voor dames, heren en kinderen. De collectie bestaat o.a. uit laarzen, pumps, enkellaarsjes, sneakers en veterschoenen.
U kunt hierbij denken aan merken als Santoni, Magnanni, Tod’s, Hogan, Peter Kaiser, Unisa en Van Bommel. Ook vindt u bijpassende tassen en accessoires in het assortiment.

Naast de standaard collectie biedt Van den Assem Schoenen een ruime collectie in grote maten en comfortschoenen. De collectie damesschoenen wordt aangeboden in maat 35 t/m 43, de collectie herenschoenen in maat 38 t/m 48. Meer informatie vindt u terug via www.assem.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.