Categorie├źn

Broeken Binkie start samenwerking met Cars Jeans

Broeken Binkie start samenwerking met Cars Jeans
Het familiebedrijf Broeken Binkie uit Doetinchem is al jaren succesvol in het verkopen van spijkerbroeken voor dames en heren. Via Stockbase wordt de voorraad van Cars Jeans gekoppeld aan de webshop waardoor online meer voorraadbeschikbaarheid wordt gepresenteerd. Hierdoor beschikt de consument over een ruime keuze en worden nee-verkopen automatisch gereduceerd. Orders worden via Stockbase direct afgeleverd in het ERP systeem van Cars Jeans waarna een b2b of een dropshipment order plaatsvindt.
Lees verder

Strating Schoenen pakt door met Stockbase

Strating Schoenen pakt door met Stockbase
Sinds kort heeft Strating Schoenen uit Hilversum het assortiment op de webshop van Strating Kids en Strating Schoenen enorm uitgebreid met behulp van Stockbase. Door een koppeling met de voorraad van de leveranciers via Stockbase worden de ontbrekende maten en kleuren van de schoenen aangevuld op de webshops. Ook kan er online een veel breder assortiment worden gepresenteerd dan in de fysieke winkels.
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.