Categorieën
Terug naar overzicht

Strating Schoenen pakt door met Stockbase

Sinds kort heeft Strating Schoenen uit Hilversum het assortiment op de webshop van Strating Kids en Strating Schoenen enorm uitgebreid met behulp van Stockbase. Door een koppeling met de voorraad van de leveranciers via Stockbase worden de ontbrekende maten en kleuren van de schoenen aangevuld op de webshops. Ook kan er online een veel breder assortiment worden gepresenteerd dan in de fysieke winkels.

Op de webshop www.strating-schoenen.nl is er een koppeling gerealiseerd met de volgende merken:
- Floris van Bommel
- Van Bommel
- Via Vai
- Maruti
- PME Legend
- Red-Rag
- Xsensible

Op de webshop www.stratingkids.nl is er een koppeling gerealiseerd met de volgende merken:
- Red-Rag
- Develab

In toekomst zullen er nog meer merken worden gekoppeld via Stockbase om de consument een nog breder aanbod te kunnen bieden zodat de verkoopresultaten via de webshops verder te verbeteren.

Strating Schoenen is al sinds 1898 een bekende naam in Het Gooi. In de winkels is een brede collectie beschikbaar van onder andere sneakers, laarzen, instapschoenen, sandalen en veterschoenen. Vrijwel alle bekende zoals bijvoorbeeld Floris van Bommel, Tod’s, Toms, Steve Madden, Santoni en Dr. Martens zijn vertegenwoordigd.
Strating Schoenen heeft 4 filialen: Hilversum, Huizen, Bussum en IJsselstein.
Strating Kids heeft 5 filialen: Hilversum, Bussum, Huizen, Barneveld en Nijmegen.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.strating-schoenen.nl en www.stratingkids.nl

Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.