Categorieën

Twins & Trackstyle nu beschikbaar via Stockbase

Twins & Trackstyle nu beschikbaar via Stockbase
Het kinderschoenenmerk Twins & Trackstyle deelt via Stockbase haar voorraden met retailers die in bezit zijn van een webshop. Door deze samenwerking kan er op de webshop een breder assortiment worden aangeboden. Hierdoor worden verkoopkansen vergroot en helpt het merk de retailer bij het verbeteren van de conversieratio!
Lees verder

Stockbase opent divisie in Verenigd Koninkrijk en Ierland

Stockbase opent divisie in Verenigd Koninkrijk en Ierland
Sinds de oprichting van het Nederlandse bedrijf ‘Stockbase’ in 2014 is het aantal aangesloten leveranciers en retailers is snel tempo gegroeid. Doordat het koopgedrag van consumenten meer en meer verschuift van off- naar online is de behoefte ontstaan tussen leverancier en retailer om een gezamenlijke e-commerce strategie te hanteren. Deze strategie houdt in dat actuele vrije voorraden en afbeeldingen van leveranciers via één ontkoppelpunt aangeboden worden aan retailers met een (instore) webshop. De aangesloten retailers kunnen via Stockbase beschikken over de data van meerdere merken. Door meer zichtbaarheid van producten en slimmere samenwerking in de branche worden nee-verkopen gereduceerd en nemen verkoopkansen enorm toe!
Lees verder

Stockbase aanwezig tijdens World of Commerce event!

Stockbase aanwezig tijdens World of Commerce event!
Ben je brand of retailer in Fashion of Lifestyle en op zoek naar inspiratie op het gebied van Commerce Solutions, Product Information Management, e-Business, IT-Architecture en Personalisatie? Kom naar World of Commerce! Onder leiding van dagvoorzitter Wilfred Genee, inspireren we je vanuit Magento, inRiver en XSARUS op technisch gebied en delen we 'lessons learned' vanuit praktische cases van ervaren B2B en B2C Fashion & Lifestyle organisaties, zoals o.a. Olcay Gulsen, Micro Fashion, Daka etc.
Lees verder

Bunnies JR nu ook via Stockbase beschikbaar

Bunnies JR nu ook via Stockbase beschikbaar
Bunnies JR breidt haar service uit door via Stockbase de magazijnvoorraden en afbeeldingen aan te bieden aan webshops van retailers. Door deze samenwerking wordt het voor Bunnies JR mogelijk gemaakt om via Stockbase de aangesloten retailers aan te sluiten. De retailers kunnen via Stockbase naast de overig gekoppelde merken ook beschikken over Bunnies JR via dezelfde interface.
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.