Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase opent divisie in Verenigd Koninkrijk en Ierland

Sinds de oprichting van het Nederlandse bedrijf ‘Stockbase’ in 2014 is het aantal aangesloten leveranciers en retailers is snel tempo gegroeid. Doordat het koopgedrag van consumenten meer en meer verschuift van off- naar online is de behoefte ontstaan tussen leverancier en retailer om een gezamenlijke e-commerce strategie te hanteren. Deze strategie houdt in dat actuele vrije voorraden en afbeeldingen van leveranciers via één ontkoppelpunt aangeboden worden aan retailers met een (instore) webshop. De aangesloten retailers kunnen via Stockbase beschikken over de data van meerdere merken. Door meer zichtbaarheid van producten en slimmere samenwerking in de branche worden nee-verkopen gereduceerd en nemen verkoopkansen enorm toe!

Verenigd Koninkrijk en Ierland
Onlangs is Stockbase de samenwerking aangegaan met de succesvolle Engelse consultancy organisatie ‘Conceptable LTD’. Deze groep van consultancy professionals hebben een focus op de fashion industrie en begeleiden retailers en leveranciers met het implementeren van innovatieve bedrijfsstrategieën. De Britse en Ierse industrie zal via Conceptable LTD worden benaderd en begeleid om Stockbase succesvol te implementeren. Ook Nederlandse merken die actief zijn in deze marktgebieden kunnen via Conceptable LTD Stockbase implementeren.

Over Conceptable
Conceptable is een boetiek consultancy in Londen, opgericht in 2001. Activiteiten richten zich onder andere op het verbeteren van strategieën en processen in creatie, ontwikkeling en verkoop van producten. De meerderheid van de Conceptable cliënten zijn actief in de mode, sport, homeware en vrijetijdsmarkt sectoren. Conceptable gebruikt ook strategieën, processen en technologie om niet alleen efficiëntie, groei en winst te verhogen, maar ook om een verminderde negatieve invloed op het milieu te bewerkstelligen. Het bedrijf heeft een nauw samenwerkingsverband met technologie bedrijven binnen het ERP en PLM domein en heeft bewezen dat de toegepaste methodes van implementatie verspilling en de bijbehorende gevolgen kan verlagen. Conceptable moedigt het gebruik van technologie-oplossingen die verspilling vermindert en winst verhoogt aan als onderdeel van zijn eigen 7 activiteiten groepen die de negatieve invloed van de industrie kunnen verminderen. Voor meer informatie over Conceptable ga naar www.conceptable.com of neem contact op met Ben Muis via bm@conceptable.com

Over Stockbase
Stockbase is opgericht in 2014. Inmiddels zijn er meer dan 300 merken aangesloten op het platform. Actuele voorraden en afbeeldingen van leveranciers worden gedeeld met e-commerce omgevingen van retailers. Orders vanuit retailers worden via Stockbase automatisch afgeleverd in ERP systemen van leveranciers. Meer zichtbaarheid van producten leidt tot het reduceren van nee-verkopen optimaliseert verkoopkansen voor retailer en leverancier. Meer informatie over Stockbase via www.stockbase-connect.com of via Ad Umans via ad.umans@stockbase-connect.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.