Categorieën

Amazingkids.nl koppelt haar webshop aan Stockbase

Amazingkids.nl koppelt haar webshop aan Stockbase
Amazingkids.nl opereert al jaren zeer succesvol met haar 8 fysieke winkels en een webshop. Vanuit een omnichannel gedachte wordt de webshop verder uitgebreid met een Stockbase connectie. Door deze Stockbase connectie worden relevante merken gekoppeld aan de webshop waardoor er online meer aanbod wordt gepresenteerd. Zowel de online consument alsmede de consument ‘op de winkelvloer’ wordt door Amazingkids.nl optimaal geholpen!
Lees verder

Ook VIA VAI Shoes onderscheidt zich met Stockbase

Ook VIA VAI Shoes onderscheidt zich met Stockbase
Maat 39 zelf niet meer op voorraad? Met de Stockbasekoppeling geen probleem. Nee-verkopen is daarmee definitief verleden tijd. De voorraad van VIA VAI wordt met de koppeling van Stockbase automatisch gedeeld met de webshop van haar e-commerce retailers. Dit betekent meer zichtbaarheid, betere verkoopkansen en een verlaging van voorraadrisico. Daarnaast staat door de directe koppeling van informatie en productafbeeldingen, de collectie in een handomdraai online. Met een geheel geautomatiseerd bestelproces is het vandaag online besteld, morgen in huis! Wel zo makkelijk voor de retailer. Zo werkt VIA VAI al enkele jaren intensief met Stockbase samen en blijft het naar mogelijkheden zoeken om nog veel meer retailers hierop aan te laten sluiten.
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.