Categorieën
Terug naar overzicht

Amazingkids.nl koppelt haar webshop aan Stockbase

Amazingkids.nl opereert al jaren zeer succesvol met haar 8 fysieke winkels en een webshop. Vanuit een omnichannel gedachte wordt de webshop verder uitgebreid met een Stockbase connectie. Door deze Stockbase connectie worden relevante merken gekoppeld aan de webshop waardoor er online meer aanbod wordt gepresenteerd. Zowel de online consument alsmede de consument ‘op de winkelvloer’ wordt door Amazingkids.nl optimaal geholpen!

Op Amazingkids.nl vindt u vele bekende en kwalitatief goede merken kinderkleding baby's, peuters, kleuters en (grotere) kinderen. We hebben een grote collectie kindermerkkleding, kinderschoenen, badkleding voor kinderen, maar ook de bijhorende accessoires.

De collecties en het aantal merken breiden we steeds verder uit, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Daarnaast hebben we voor elk seizoen de reguliere- en de uitverkoopcollecties. Alle kindermerkkleding die we verkopen, komt uit eigen voorraad en we verkopen alleen kindermerkkleding van topkwaliteit en van bekende merken! Meer informatie over Amazingkids vindt u terug via www.amazingkids.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.