Categorieën

Locals United start samenwerking met Stockbase

Locals United start samenwerking met Stockbase
Dankzij een samenwerking tussen Locals United en Stockbase is het vanaf nu mogelijk om de longtail voorraad van Stockbase leveranciers te connecten aan het Locals United platform. Deze samenwerking ondersteunt een winstmaximalisatie voor alle spelers binnen de supply chain.
Lees verder

Belgisch label ‘STEFF’ start met Stockbase

Belgisch label ‘STEFF’ start met Stockbase
STEFF helpt haar retailers met meer zichtbaarheid van haar producten op de winkelvoer. Via de instore webshop van Stockbase kan de retailer direct een item verkopen op de winkelvloer aan een consument. Door meer items te tonen via deze moderne instore webshop helpt STEFF retailers beter te presteren. STEFF intensiveert hierdoor de relatie met haar retailers. Nee-verkopen behoren hierdoor tot het verleden!
Lees verder

Duijn Teamsport scoort met Stockbase!

Duijn Teamsport scoort met Stockbase!
Onlangs is de overeenkomst ondertekend door Duijn Teamsport waarbij Stockbase wordt ingezet om meer volume te presenteren op de toekomstige webshop. Door een slimme connectie te leggen naar Stockbase worden actuele voorraden van sportmerken direct getoond aan consumenten. Hiermee zet Duijn Teamsport een stap vooruit in het benutten kansen. Stockbase laat Duijn Teamsport scoren!
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.