Categorieën
Terug naar overzicht

Belgisch label ‘STEFF’ start met Stockbase

STEFF helpt haar retailers met meer zichtbaarheid van haar producten op de winkelvoer. Via de instore webshop van Stockbase kan de retailer direct een item verkopen op de winkelvloer aan een consument. Door meer items te tonen via deze moderne instore webshop helpt STEFF retailers beter te presteren. STEFF intensiveert hierdoor de relatie met haar retailers. Nee-verkopen behoren hierdoor tot het verleden!

STEFF is een Belgisch herenbroekenmerk. Respect voor mensen, productiemethoden en materiaal domineren het productieproces. We bewijzen dat kwaliteit allesbehalve een cliché is, en dat respect voor de natuur een totale ‘must’ is. Duurzame en op maat gemaakte broeken met een perfecte pasvorm: dat is STEFF. Een groot productieteam deelt deze passie, elke dag opnieuw. Meer informatie kunt u terugvinden via www.steff.be
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.