Categorieën

KEEN Schoenen stapt in de digitale samenwerking met retailers

KEEN Schoenen stapt in de digitale samenwerking met retailers
Vanaf vandaag wordt het Stockbase merkenpakket aangevuld met het schoenenmerk KEEN. De vrije voorraden van KEEN worden via Stockbase gedeeld met webshops van retailers. Door deze schoenen aan te bieden via Stockbase wordt de actuele voorraad dagelijks getoond aan duizenden consumenten waardoor de omloopsnelheid van schoenen in het magazijn aanzienlijk wordt verhoogd. De orders vanuit de gekoppelde webshops worden direct verwerkt in het ERP systeem en uitgeleverd naar de winkel of rechtstreeks naar de consument.
Lees verder

Stockbase verrijkt merkenpakket met Uzurii ‘art’ slippers

Stockbase verrijkt merkenpakket met Uzurii ‘art’ slippers
De stijlvolle Uzurii slippers maken sinds kort deel uit van het Stockbase merkenpakket. Doordat deze slippers voorradig zijn bij de leverancier is het voor retailers met een webshop zinvol om via een eenvoudige connectie een koppeling te maken naar Stockbase. Door deze koppeling wordt de actuele voorraad zichtbaar gemaakt aan webshops en worden ‘nee-verkopen’ sterk gereduceerd. Tevens kunnen ook de productafbeeldingen geautomatiseerd worden gekoppeld aan webshops. Nadat er een slipper is verkocht op een webshop wordt via de Stockbase koppeling de order direct afgeleverd bij de leverancier! Uzurii kiest omwille van beheervoordelen voor een strategische samenwerking met Stockbase om retailers met e-commerce omgevingen te helpen.
Lees verder

Italiaans schoenencomfortmerk Lomer investeert in partnership

Italiaans schoenencomfortmerk Lomer investeert in partnership
Door de steeds meer toenemende vraag van retailers om mee te denken in de online e-commerce strategie heeft Lomer ervoor gekozen om een samenwerking met Stockbase aan te gaan. De beweging van de omzet naar de online omgevingen neemt nog steeds toe. Het is daarom logisch als merk mee te gaan in deze beweging en samen met retailers de online samenwerking te intensiveren. Aangesloten Stockbase retailer kunnen vanaf heden profiteren van de koppeling waardoor actuele voorraden, afbeeldingen en orders worden gesynchroniseerd met Lomer!
Lees verder

Fairtrade pantoffelmerk ‘Tofvel’ helpt online retailers via Stockbase

Fairtrade pantoffelmerk ‘Tofvel’ helpt online retailers via Stockbase
Vanaf vandaag kunnen de pantoffels uit Nepal via Stockbase hun weg vinden richting consumenten. Het succesvolle merk ‘Tofvel’ werkt samen met retailers aan de groeiende vraag tot online samenwerking. Deze pantoffel bestaat uit één model in meerdere kleuren. Alle varianten worden via Stockbase ter beschikking gesteld een retailers met een eigen e-commerce omgeving. Hierdoor ontstaat online meer aanbod waardoor verkoopkansen worden geoptimaliseerd voor de retailer en het merk. Nadat er een pantoffel is verkocht kan deze via een slim uitgewerkt dropshipmentsysteem direct bij de consument worden afgeleverd! Dit bespaart ook nog eens een extra transportroutes waardoor het minder impact heeft op het milieu!
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.