Categorieën
Terug naar overzicht

KEEN Schoenen stapt in de digitale samenwerking met retailers

Vanaf vandaag wordt het Stockbase merkenpakket aangevuld met het schoenenmerk KEEN. De vrije voorraden van KEEN worden via Stockbase gedeeld met webshops van retailers. Door deze schoenen aan te bieden via Stockbase wordt de actuele voorraad dagelijks getoond aan duizenden consumenten waardoor de omloopsnelheid van schoenen in het magazijn aanzienlijk wordt verhoogd. De orders vanuit de gekoppelde webshops worden direct verwerkt in het ERP systeem en uitgeleverd naar de winkel of rechtstreeks naar de consument.

Over KEEN Schoenen
Met schoeisel van het moderne en duurzame merk KEEN kun je altijd uit de voeten. Vanaf de eerste dag heeft KEEN de ambitie om duurzame schoenen te produceren. Zij maken namelijk niet alleen luchtige, comfortabele sandalen maar ook betrouwbare wandel-, berg- en winterschoenen van verschillende materialen voor zowel dames, heren en kinderen. Dus of je nu gaat ontspannen op een tropisch eiland, gaat kanoën over wilde rivieren, het Pieterpad gaat lopen, de Highlands in trekt of op Huskysafari gaat. Met een paar KEENS hebben je voeten het uitstekend naar hun zin, zodat jij optimaal van het moment kunt genieten, en niet thuiskomt met blaren maar met prachtige herinneringen!
Interesse in deze vorm van slimme samenwerking? Neem dan contact op met Bart Hooijer via Barthooijer@hooijergroep.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.