Categorieën

Internationale groei Stockbase

Internationale groei Stockbase
De Griekse sportleverancier Gepaword heeft een overeenkomst met Stockbase afgesloten. Hierdoor worden de sportmerken ‘GSA’ en ‘JEPA’ gekoppeld aan retailers met een (instore) webshop. Deze ‘technische’ sportmerken zijn vooral vertegenwoordigd bij Noord-Amerikaanse retailers. De instore webshop van Stockbase zal in de winkels worden geplaatst om op de winkelvloer het volledige assortiment zichtbaar te maken voor consumenten. Nadat de keuze voor een product is gemaakt wordt de order volledig geautomatiseerd afgeleverd in het ERP systeem van de leverancier. Verkoopkansen worden via deze samenwerking geoptimaliseerd!
Lees verder

Stockbase breekt door in België!

Stockbase breekt door in België!
De toonaangevende retailer MarieFleur uit Lier kiest voor een samenwerking met Stockbase. Door deze samenwerking kunnen modemerken zoals Marie Méro, Terre Bleue en Caroline Biss de vrije voorraden koppelen aan webshops van retailers. Door deze samenwerking wordt de samenwerking geïntensiveerd en verkoopkansen voor zowel retailer als merk aanzienlijk verhoogd!
Lees verder

West-End schoenen uit Antwerpen koppelt met Stockbase

West-End schoenen uit Antwerpen koppelt met Stockbase
De Belgische retailer West-End schoenen is gevestigd in Antwerpen aan de Meir 75. De voorbereidingen zijn opgestart om de e-commerce omgeving te vernieuwen. Tijdens deze optimalisatieslag wordt direct een koppeling gerealiseerd naar Stockbase. Hierdoor worden de voorraden van de merken geraadpleegd op het e-commercekanaal. De volledige maatboog van een artikel wordt getoond zolang er voorraadbeschikbaarheid is bij de merken. Ook kunnen online meerdere artikelen worden getoond. Dit is relevant voor de vindbaarheid binnen Google.
Lees verder

Aaiko ondersteunt het Stockbase initiatief

Aaiko ondersteunt het Stockbase initiatief
Het aantal Stockbase damesmode merken wordt uitgebreid met het succesvolle Nederlandse label ‘Aaiko’. Vanaf dit seizoen worden de voorraden gedeeld met retailers die voorzien zijn van een webshop. De webshop kan door deze koppeling een breder en dieper assortiment presenteren. Productafbeelding kunnen direct worden gekoppeld aan een webshop en de orders worden automatisch afgeleverd in het ERP systeem van Aaiko. Stockbase helpt retailers en merken bij het verbeteren van rendementen door een bijdrage te leveren aan extra verkoopkansen en het verminderen van kosten door productafbeeldingen automatisch te koppelen.
Lees verder

SoftTouch implementeert Stockbase op de kassa

SoftTouch implementeert Stockbase op de kassa
Kassasysteemleverancier SoftTouch ontsluit Stockbase op de kassa. Hiermee wordt het voor een retailer mogelijk om op de winkelvloer gebruik te maken van een breder en dieper assortiment via de kassa.
Lees verder

Giulia pumps start met Stockbase

Giulia pumps start met Stockbase
Het succesvolle pumpmerk ‘Giulia’ start met Stockbase om haar voorraden te delen met e-commerce retailers. Voorraden en afbeeldingen worden via Stockbase aangeboden om gekoppeld te worden aan retailers. Orders worden direct aangeboden in het ERP systeem van Giulia. Door deze samenwerking wordt de conversie van webshops aanzienlijk verhoogd en wordt de samenwerking met de retailers naar een hoger niveau gebracht. Zowel merk als retailer opereren succesvoller door Stockbase!
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.