Categorieën
Terug naar overzicht

Giulia pumps start met Stockbase

Het succesvolle pumpmerk ‘Giulia’ start met Stockbase om haar voorraden te delen met e-commerce retailers. Voorraden en afbeeldingen worden via Stockbase aangeboden om gekoppeld te worden aan retailers. Orders worden direct aangeboden in het ERP systeem van Giulia. Door deze samenwerking wordt de conversie van webshops aanzienlijk verhoogd en wordt de samenwerking met de retailers naar een hoger niveau gebracht. Zowel merk als retailer opereren succesvoller door Stockbase!

In een tijd van ‘überisatie’ grijpt het pumpmerk de kans om shoe addicts optimaal te bedienen. Een paar pumps ontvangen, ongeacht waar en wanneer. De pump van Giulia, is een nooit eerder geziene guilty pleasure. Één waar we van kunnen smullen als een Bourgondiër, eentje waar we niet genoeg van krijgen maar waar we gelukkig nooit van aankomen. Een kwaliteitsproduct ontwikkelen, de wensen van de klant vooropstellen en daarbij een Premium leveringsdienst garanderen en een kleurrijke kijk op het leven hebben, dat is de filosofie van het merk Giulia. We zijn ervan overtuigd dat elke vrouw op elk moment van haar leven slechts een streepje kleur nodig heeft om te schitteren.
Meer informatie over Giulia vindt u via http://www.manexco.be/nl/
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.