Categorieën

Award winning Belgische off-price retailer start met Stockbase

Award winning Belgische off-price retailer start met Stockbase
Maison Lab uit het Belgische Genk start met Stockbase. Deze succesvolle off- en online retailer heeft binnen haar businessmodel een focus op het aanbieden van fashion tegen sterk verlaagde tarieven. Via Stockbase wordt een connectie opgezet naar oude ‘incourante’ vrije voorraden van merken waarna ze worden aangeboden op de webshop van Maison Lab. Actuele voorraden en product afbeeldingen worden geautomatiseerd gekoppeld aan de webshop. Hierdoor wordt veel tijdrovend werk bespaard. Nadat een artikel is verkocht op de webshop wordt de order via Stockbase direct afgeleverd bij de leveranciers waarna het artikel wordt uitgeleverd aan Maison Lab of rechtstreeks aan de consument!
Lees verder

Castelijn & Beerens helpt retailers met Stockbase

Castelijn & Beerens helpt retailers met Stockbase
Het gerenommeerde Nederlandse lederwarenlabel Castelijn & Beerens uit Waalwijk kiest voor Stockbase om haar retailers te helpen met het optimaliseren van hun e-commerce omgeving. Door deze koppeling worden de magazijnvoorraden via 1 interface beschikbaar gesteld aan retailers. In deze onzekere tijden waarbij de weg naar de fysieke winkel wordt belemmerd is het des te belangrijker om de online omgeving van retailers te ondersteunen met deze koppeling. Doordat er meer aanbod online wordt getoond nemen de verkoopkansen enorm toe. Juist is deze dynamische tijd is het van belang om de noodzaak in te zien van deze vorm van samenwerking. Stockbase helpt merken en retailers om online succesvol samen te werken!
Lees verder

BeOne investeert in online service

BeOne investeert in online service
BeOne is een niet meer weg te denken retailer in het damesmodesegment. Met 16 fysieke winkels en een succesvolle webshop weten zij de consument dagelijks te verleiden tot het doen van aankopen. De e-commerce groeistrategie van BeOne heeft ertoe geleid een samenwerking aan te gaan met Stockbase. Door deze samenwerking zal de zichtbaarheid van merken op de webshop aanzienlijk worden vergroot waardoor de consument een ruimere keuze heeft van collecties. Door Stockbase in te zetten als centraal ontkoppelpunt voor het delen van voorraden- afbeeldingen en de orderstroom wordt deze retailer op eenvoudige wijze geholpen met het verbeteren van de online resultaten.
Lees verder

Stockbase orderstatus module - Communicatie rondom orders volledig geautomatiseerd

Stockbase orderstatus module - Communicatie rondom orders volledig geautomatiseerd
Steeds meer leveranciers richten hun processen erop in om dropshipments van retailers te faciliteren. Dit betekent dat de leverancier de order rechtstreeks uitlevert aan de consument. Echter is het artikel verkocht door de webshop van de retailer. De consument verwacht door de retailer te worden geïnformeerd wanneer het artikel wordt afgeleverd. Hierin biedt de Stockbase ‘orderstatus module’ de uitkomst!
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.