Categorieën
Terug naar overzicht

Award winning Belgische off-price retailer start met Stockbase

Maison Lab uit het Belgische Genk start met Stockbase. Deze succesvolle off- en online retailer heeft binnen haar businessmodel een focus op het aanbieden van fashion tegen sterk verlaagde tarieven. Via Stockbase wordt een connectie opgezet naar oude ‘incourante’ vrije voorraden van merken waarna ze worden aangeboden op de webshop van Maison Lab. Actuele voorraden en product afbeeldingen worden geautomatiseerd gekoppeld aan de webshop. Hierdoor wordt veel tijdrovend werk bespaard. Nadat een artikel is verkocht op de webshop wordt de order via Stockbase direct afgeleverd bij de leveranciers waarna het artikel wordt uitgeleverd aan Maison Lab of rechtstreeks aan de consument!

Maison Lab uit Genk is een webshop in kleding, schoenen, handtassen en accessoires waar elke shopaholic haar/zijn modehartje kan ophalen. In de webshop worden topmerken als Fabienne Chapot, Ted Baker, Drykorn, Steve Madden, Bronx, Levi’s en Paul’s Boutique steeds aan de helft van de prijs verkocht. Dit uniek concept is een idee van Samira, Tahnee en Djalil Labyed, dochters en zoon van de Limburgse familie Labyed, die al 18 jaar een gevestigde waarde vormt in de outletbusiness. Meer informatie over Maison Lab vindt u via www.maison-lab.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.