Categorieën

Craft deelt voorraden met Stockbase relaties

Craft deelt voorraden met Stockbase relaties
Het is ook Craft niet ontgaan dat het Stockbase initiatief een slimme vorm van samenwerking is. Binnenkort is daarom de voorraad van dit vooraanstaande ‘technische’ sportkledingmerk beschikbaar voor retailers met een E-commerce kanaal en die een Stockbase samenwerkingsovereenkomst met Craft hebben afgesloten.
Lees verder

Wolky reduceert ‘nee-verkopen’ door samen te werken met Stockbase

Wolky reduceert ‘nee-verkopen’ door samen te werken met Stockbase
Vanaf 2017 zal Wolky de mogelijkheid bieden aan retailers om gebruik te maken van ‘Stockbase-voorraden’. De vrij beschikbare voorraad van Wolky schoenen kan dan aan E-commerce kanalen van retailers worden gekoppeld. Naast voorraden worden ook foto-afbeeldingen beschikbaar gesteld. Stockbase kan deze automatisch voor de retailer distribueren waardoor veel kostbare tijd wordt bespaard.
Lees verder

Stockbase presenteert tijdens Reflecta XL-ENZ event

Stockbase presenteert tijdens Reflecta XL-ENZ event
Afgelopen donderdag 3 november was Stockbase spreker tijdens het jaarlijkse Reflecta XL-ENZ event. Dit jaar vond het evenement plaats in het CineMec in Utrecht. Naast onderwerpen zoals SaaS, Webshop 2.0, kostenbesparingen, nieuwe userinterface was er veel ruimte gereserveerd voor Stephan Bliek van Stockbase. Tijdens deze presentatie werd aandacht besteed aan Omnichannel retailen, customer journey en de Stockbase samenwerkingsvorm.
Lees verder

Kelly Jeans sluit zich aan bij Stockbase

Kelly Jeans sluit zich aan bij Stockbase
De kledingketen Kelly Jeans heeft zich onlangs aangesloten bij Stockbase. Deze retailer met 13 winkels en een online shop gaat gebruik maken van de actuele voorraden en productafbeeldingen van onder andere PME Legend. De voorraden van PME Legend worden gekoppeld aan de webshop www.kellyjeans.nl Nadat er een consumentenorder op de webshop heeft plaatsgevonden van het merk ‘PME Legend’ wordt deze direct afgeleverd in het ERP systeem van de leverancier. Stockbase helpt bij het verhogen van uw omzet door meer voorraadbeschikbaarheid te tonen en realiseert lagere kosten door de inkooporder automatisch af te leveren bij de leverancier!
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.