Categorieën

Stockbase

Stockbase

"Wij streven naar meer rendement voor bedrijven door efficiënte en
effectieve samenwerking te bevorderen."Nieuw businessmodel


Stockbase vindt zijn oorsprong in de zoektocht van leveranciers en retailers naar nieuwe manieren om hun bestaansrecht te consolideren. Wij geloven dat wederzijds voordelige samenwerking daarbij een voorwaarde is. Vanuit die visie ontwikkelden we een nieuw businessmodel voor de fashionindustrie. Hierin staat een optimale ontsluiting van vrije voorraad centraal.

Lost sales voorkomen


Klanten verlaten winkels en webshops relatief vaak met lege handen als artikelen niet voorradig zijn. Het percentage lost sales is hierdoor nog altijd onnodig hoog.


Vrije voorraad ontsluiten


Leveranciers hebben vaak volop vrije voorraad beschikbaar en staan voor de uitdaging om aan het einde van het seizoen met zo min mogelijk voorraad te blijven zitten.


Slimmer samenwerken


Leveranciers en retailers willen efficiënter en effectiever samenwerken op het gebied van voorraad, maar hebben vanwege complexiteit behoefte aan facilitering door derden.


Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.