Categorieën

Now Available at Stockbase Jane Lushka

Now Available at Stockbase Jane Lushka
Het damesmode merk Jane Lushka gaat de samenwerking met haar retailers verder gaan optimaliseren. Retailers met een webshop worden in de gelegenheid gesteld om online een breder aanbod te presenteren. De actuele magazijnvoorraden van Jane Lushka worden via Stockbase gekoppeld aan de webshops van retailers. Door een dieper en breder aanbod te presenteren nemen de verkoopkansen voor zowel retailer als Jane Lushka significant toe. Door deze service aan te bieden speelt het merk een actieve rol in de omnichannel strategie van retailers.
Lees verder

Shopify Plugin nu beschikbaar!

Shopify Plugin nu beschikbaar!
E-commerce bedrijf Salamander uit België heeft onlangs een Plugin ontwikkelt voor Shopify e-commerce systemen. Deze Plugin zorgt ervoor dat actuele voorraden en afbeeldingen van leveranciers gekoppeld worden aan de webshop waardoor meer online assortiment beschikbaar wordt gesteld. Orders worden tevens via deze Plugin aan het Stockbase platform aangeboden waarna de aangesloten leveranciers de orders uitleveren aan de retailer of rechtstreeks verzenden naar de consument.
Lees verder

KEEN Schoenen stapt in de digitale samenwerking met retailers

KEEN Schoenen stapt in de digitale samenwerking met retailers
Vanaf vandaag wordt het Stockbase merkenpakket aangevuld met het schoenenmerk KEEN. De vrije voorraden van KEEN worden via Stockbase gedeeld met webshops van retailers. Door deze schoenen aan te bieden via Stockbase wordt de actuele voorraad dagelijks getoond aan duizenden consumenten waardoor de omloopsnelheid van schoenen in het magazijn aanzienlijk wordt verhoogd. De orders vanuit de gekoppelde webshops worden direct verwerkt in het ERP systeem en uitgeleverd naar de winkel of rechtstreeks naar de consument.
Lees verder

Stockbase verrijkt merkenpakket met Uzurii ‘art’ slippers

Stockbase verrijkt merkenpakket met Uzurii ‘art’ slippers
De stijlvolle Uzurii slippers maken sinds kort deel uit van het Stockbase merkenpakket. Doordat deze slippers voorradig zijn bij de leverancier is het voor retailers met een webshop zinvol om via een eenvoudige connectie een koppeling te maken naar Stockbase. Door deze koppeling wordt de actuele voorraad zichtbaar gemaakt aan webshops en worden ‘nee-verkopen’ sterk gereduceerd. Tevens kunnen ook de productafbeeldingen geautomatiseerd worden gekoppeld aan webshops. Nadat er een slipper is verkocht op een webshop wordt via de Stockbase koppeling de order direct afgeleverd bij de leverancier! Uzurii kiest omwille van beheervoordelen voor een strategische samenwerking met Stockbase om retailers met e-commerce omgevingen te helpen.
Lees verder

Italiaans schoenencomfortmerk Lomer investeert in partnership

Italiaans schoenencomfortmerk Lomer investeert in partnership
Door de steeds meer toenemende vraag van retailers om mee te denken in de online e-commerce strategie heeft Lomer ervoor gekozen om een samenwerking met Stockbase aan te gaan. De beweging van de omzet naar de online omgevingen neemt nog steeds toe. Het is daarom logisch als merk mee te gaan in deze beweging en samen met retailers de online samenwerking te intensiveren. Aangesloten Stockbase retailer kunnen vanaf heden profiteren van de koppeling waardoor actuele voorraden, afbeeldingen en orders worden gesynchroniseerd met Lomer!
Lees verder

Fairtrade pantoffelmerk ‘Tofvel’ helpt online retailers via Stockbase

Fairtrade pantoffelmerk ‘Tofvel’ helpt online retailers via Stockbase
Vanaf vandaag kunnen de pantoffels uit Nepal via Stockbase hun weg vinden richting consumenten. Het succesvolle merk ‘Tofvel’ werkt samen met retailers aan de groeiende vraag tot online samenwerking. Deze pantoffel bestaat uit één model in meerdere kleuren. Alle varianten worden via Stockbase ter beschikking gesteld een retailers met een eigen e-commerce omgeving. Hierdoor ontstaat online meer aanbod waardoor verkoopkansen worden geoptimaliseerd voor de retailer en het merk. Nadat er een pantoffel is verkocht kan deze via een slim uitgewerkt dropshipmentsysteem direct bij de consument worden afgeleverd! Dit bespaart ook nog eens een extra transportroutes waardoor het minder impact heeft op het milieu!
Lees verder

Award winning Belgische off-price retailer start met Stockbase

Award winning Belgische off-price retailer start met Stockbase
Maison Lab uit het Belgische Genk start met Stockbase. Deze succesvolle off- en online retailer heeft binnen haar businessmodel een focus op het aanbieden van fashion tegen sterk verlaagde tarieven. Via Stockbase wordt een connectie opgezet naar oude ‘incourante’ vrije voorraden van merken waarna ze worden aangeboden op de webshop van Maison Lab. Actuele voorraden en product afbeeldingen worden geautomatiseerd gekoppeld aan de webshop. Hierdoor wordt veel tijdrovend werk bespaard. Nadat een artikel is verkocht op de webshop wordt de order via Stockbase direct afgeleverd bij de leveranciers waarna het artikel wordt uitgeleverd aan Maison Lab of rechtstreeks aan de consument!
Lees verder

Castelijn & Beerens helpt retailers met Stockbase

Castelijn & Beerens helpt retailers met Stockbase
Het gerenommeerde Nederlandse lederwarenlabel Castelijn & Beerens uit Waalwijk kiest voor Stockbase om haar retailers te helpen met het optimaliseren van hun e-commerce omgeving. Door deze koppeling worden de magazijnvoorraden via 1 interface beschikbaar gesteld aan retailers. In deze onzekere tijden waarbij de weg naar de fysieke winkel wordt belemmerd is het des te belangrijker om de online omgeving van retailers te ondersteunen met deze koppeling. Doordat er meer aanbod online wordt getoond nemen de verkoopkansen enorm toe. Juist is deze dynamische tijd is het van belang om de noodzaak in te zien van deze vorm van samenwerking. Stockbase helpt merken en retailers om online succesvol samen te werken!
Lees verder

BeOne investeert in online service

BeOne investeert in online service
BeOne is een niet meer weg te denken retailer in het damesmodesegment. Met 16 fysieke winkels en een succesvolle webshop weten zij de consument dagelijks te verleiden tot het doen van aankopen. De e-commerce groeistrategie van BeOne heeft ertoe geleid een samenwerking aan te gaan met Stockbase. Door deze samenwerking zal de zichtbaarheid van merken op de webshop aanzienlijk worden vergroot waardoor de consument een ruimere keuze heeft van collecties. Door Stockbase in te zetten als centraal ontkoppelpunt voor het delen van voorraden- afbeeldingen en de orderstroom wordt deze retailer op eenvoudige wijze geholpen met het verbeteren van de online resultaten.
Lees verder

Stockbase orderstatus module - Communicatie rondom orders volledig geautomatiseerd

Stockbase orderstatus module - Communicatie rondom orders volledig geautomatiseerd
Steeds meer leveranciers richten hun processen erop in om dropshipments van retailers te faciliteren. Dit betekent dat de leverancier de order rechtstreeks uitlevert aan de consument. Echter is het artikel verkocht door de webshop van de retailer. De consument verwacht door de retailer te worden geïnformeerd wanneer het artikel wordt afgeleverd. Hierin biedt de Stockbase ‘orderstatus module’ de uitkomst!
Lees verder

Van Westen® mannen en Just Brands innoveren met dropshipment

Van Westen® mannen en Just Brands innoveren met dropshipment
Gelijk vanaf de start van Stockbase waren van Westen® mannen uit Zaamslag en leverancier Just Brands uit Lijnden, met de merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard, betrokken bij de ontwikkeling van het Stockbase platform. Stockbase brengt de volledige voorraad van de leverancier zichtbaar in de webshop van de retailer.
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.