Categorieën
Terug naar overzicht

Shopify Plugin nu beschikbaar!

E-commerce bedrijf Salamander uit België heeft onlangs een Plugin ontwikkelt voor Shopify e-commerce systemen. Deze Plugin zorgt ervoor dat actuele voorraden en afbeeldingen van leveranciers gekoppeld worden aan de webshop waardoor meer online assortiment beschikbaar wordt gesteld. Orders worden tevens via deze Plugin aan het Stockbase platform aangeboden waarna de aangesloten leveranciers de orders uitleveren aan de retailer of rechtstreeks verzenden naar de consument.

"Shopify based webshops zij enorm schaalbaar. Zo kan je heel basic starten met één van de templates en systematisch uitbreiden naar een custom thema op jouw maat. Dankzij de eenvoudige beheermodule kan je bestellingen gemakkelijk zelf opvolgen via desktop, tablet of smartphone. Shopify beschikt over een eigen App Store met meer dan 4.000 Shopify Apps. Op deze manier kan je snel en eenvoudig nieuwe features toevoegen aan je webshop. Het is uiteraard ook mogelijk om je eigen private apps te laten ontwikkelen voor een op maat integratie met je andere tools”, aldus Bram van Langendonck van e-commerce bedrijf Salamander. Bent u in bezit van een Shopify webshop en heeft u interesse in een Stockbase connectie neem dan contact op met Salamander! Voor meer informatie over deze Plugin en Salamander kunt u terecht bij www.salamander.be
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.