Categorieën

Sportpaleis kiest voor Stockbase

Sportpaleis kiest voor Stockbase
Sportpaleis heeft naast 2 fysieke winkels ook een eigen e-commerce kanaal. Deze webshop wordt aangepast om via Stockbase verkoopkansen te verhogen. Via een slimme Stockbase koppeling wordt de webshop voorzien van vrije merkenvoorraden. Hierdoor ontstaat er een longtail model waardoor retailer en merk in samenwerking beter presteren!
Lees verder

Stockbase ondersteunt Magento 2

Stockbase ondersteunt Magento 2
De afgelopen maanden zijn er meerdere e-commerce omgevingen succesvol live gebracht met de Stockbase Magento 2 PlugIn. De doorontwikkeling en support zal ook plaats gaan vinden op deze versie.
Lees verder

Freshlabelz optimaliseert webshop met Stockbase

Freshlabelz optimaliseert webshop met Stockbase
De succesvolle fashion webshop ‘Freshlabelz’ start met Stockbase. Via dit platform wordt via één centrale interface de voorraadbeschikbaarheid van meerdere merken aangeboden. Voorraden worden verbreed en verdiept waardoor meer volume beschikbaar komt. Verkoopkansen nemen toe en rendementen worden verhoogd. Stockbase relaties scoren significant meer omzet door deze slimme samenwerking!
Lees verder

PUREWHITE zoekt online samenwerking met retailers

PUREWHITE zoekt online samenwerking met retailers
De toename van online verkopen neemt alleen nog maar toe. Via Stockbase wordt deze trend slim benut om verkoopresultaten te optimaliseren. De actuele voorraden van PUREWHITE worden gekoppeld aan webshops van retailers. Hierdoor ontstaat meer aanboden en zichtbaarheid van producten. Nadat een product is verkocht via de webshop van de retailer wordt de order automatisch afgeleverd bij het merk. Verkoopkansen worden vergroot en er wordt bespaard om manuele handelingen. Soon available via Stockbase!
Lees verder

Ballin start met Stockbase

Ballin start met Stockbase
Binnenkort wordt het modelabel Ballin Amsterdam via Stockbase aangeboden aan retailers. Hierdoor wordt de online strategie van het merk geïntensiveerd met haar retailers. Doordat de beschikbare voorraad gekoppeld wordt aan de e-commerce omgeving van de retailers worden nee-verkopen gereduceerd en presteren zowel retailer als het merk significant beter.
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.