Categorieën
Terug naar overzicht

PUREWHITE zoekt online samenwerking met retailers

De toename van online verkopen neemt alleen nog maar toe. Via Stockbase wordt deze trend slim benut om verkoopresultaten te optimaliseren. De actuele voorraden van PUREWHITE worden gekoppeld aan webshops van retailers. Hierdoor ontstaat meer aanboden en zichtbaarheid van producten. Nadat een product is verkocht via de webshop van de retailer wordt de order automatisch afgeleverd bij het merk. Verkoopkansen worden vergroot en er wordt bespaard om manuele handelingen. Soon available via Stockbase!

PUREWHITE is een lifestyle merk met een attitude. Gemaakt voor de zelfverzekerde, ambitieuze, jonge man en vrouw met een uitgesproken eigen mening. De missie van PUREWHITE is om hun doelgroep bij te staan in hun succes.

PUREWHITE biedt kleding en accessoires die ongeëvenaard zijn in hun kwaliteit, stijl, innovatie en betaalbaarheid. Het merk biedt twee hoofdcollecties met een minimum van vier fashion-forward collecties.
Meer informatie kunt u vinden via www.purewhite.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.