Categorieën

Xsensible excelleert met Stockbase

Xsensible excelleert met Stockbase
Sinds een aantal jaren is er een samenwerking tussen The Sensible Shoe Company en Stockbase. Waarom heeft deze leverancier van comfortschoenen gekozen voor deze samenwerking? Jeroen van Mierle, Omnichannel specialist van Xsensible geeft antwoord.
Lees verder

Cars Jeans kiest voor marktleider Stockbase

Cars Jeans kiest voor marktleider Stockbase
Het jeansmerk Cars heeft zich aangesloten bij het Stockbase platform om haar actuele voorraden en afbeeldingen te koppelen aan webshops van retailers. Het online omzetaandeel van Stockbase retailers is dermate omvangrijk dat zij via één connectie de strategische retailers met webshops kunnen bedienen. Cars Jeans ondersteunt hierdoor de Omnichannel strategie van retailers waardoor verkoopkansen voor beide partijen worden verhoogd.
Lees verder

Travelman koppelt webshop aan Stockbase

Travelman koppelt webshop aan Stockbase
Travelman gaat haar webshop koppelen aan meerdere merken die worden geleverd vanuit de Dugros groothandel. Travelman is actief op meerdere markten. Op de marktstandplaats wordt de webshop ingezet als extra salestool om producten direct aan consumenten te tonen om zodoende verkoopkansen te vergroten.
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.