Categorieën
Terug naar overzicht

Xsensible excelleert met Stockbase

Sinds een aantal jaren is er een samenwerking tussen The Sensible Shoe Company en Stockbase. Waarom heeft deze leverancier van comfortschoenen gekozen voor deze samenwerking? Jeroen van Mierle, Omnichannel specialist van Xsensible geeft antwoord.

‘We hebben de afgelopen periode een strategisch plan uitgewerkt om onze retailers te helpen bij het optimaliseren van verkoopkansen. Onze schoenen kunnen alleen worden verkocht als ze zichtbaar zijn voor consumenten. De retailers zonder eigen webshop kunnen we bedienen met een tool (veelal via een tablet) waardoor op de winkelvloer schoenen die niet fysiek aanwezig zijn toch verkocht kunnen worden aan consumenten. Daarnaast helpen we onze retailers met een webshop door extra collectie aan te bieden. Doordat onze magazijnvoorraad is gekoppeld aan deze webshops zien we de verkoopaantallen aanzienlijk stijgen. Tevens worden de productafbeeldingen van onze collecties automatisch gekoppeld aan webshops van retailers waardoor we zien dat onze schoenen sneller online staan. Via Stockbase faciliteren we hiermee onze retailers op een moderne wijze waardoor we gezamenlijk succesvol kunnen opereren’ aldus Jeroen van Mierle, Omnichannel specialist.
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.