Categorieën

OPEN32 start samenwerking met Stockbase

OPEN32 start samenwerking met Stockbase
OPEN32 is een multibrandstore met inmiddels meer dan 60 vestigingen in het midden, oosten en zuiden van Nederland en in België en Duitsland. Met veel plezier en aandacht voor de klant wordt de collectie bestaande uit jeans en casual kleding van bekende merken zoals G-Star, Dept, PME Legend, Silvercreek, Replay, Vero Moda, Hilfiger denim en Diesel verkocht. OPEN32 is de voorbereidingen aan het treffen om de webshop te koppelen aan Stockbase. Hierdoor worden de actuele voorraden van gekoppelde merken aangeboden via de webshop. Door deze samenwerking wordt de consument beter bediend en‘nee-verkopen’ worden beperkt.
Lees verder

Groothandel wordt ketenregisseur

Groothandel wordt ketenregisseur
In een onlangs verschenen onderzoek van het ‘Economisch Bureau’ van de ING bank wordt vastgesteld dat er volop kansen zijn voor de groothandel mits zij de rol van ketenregisseur naar zich toe gaan trekken.
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.