Categorieën

Stockbase

Partners

Brand partners

Stockbase werkt samen met de beste nationale en internationale merken. Vanuit deze aangesloten leveranciers worden gegevens over voorraadbeschikbaarheid door ons centraal vastgelegd. Indien mogelijk ontsluit Stockbase ook productafbeeldingen.
Wanneer een product via een e-commercekanaal van een gekoppelde retailer verkocht wordt kan met Stockbase de order direct afgeleverd worden in het ERP-systeem van de leverancier. Hiermee kunnen levertijden verkort worden, voorraden nauwkeurig bijgewerkt worden en het orderproces efficiënter ingericht worden.

Retail partners

De door Stockbase vastgelegde informatie van een merk kan via één interface aangeboden worden aan het e-commercekanaal van de retailer. Om de koppeling tussen merk en retailer effectief te maken zijn aanpassingen nodig in het backoffice-systeem en op het e-commercekanaal van de retailer. Door het assortiment uit te breiden met Stockbase verhoogt de retailer zijn (online) conversie aanzienlijk en zal de omzet stijgen.

Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.