Categorieën

Stockbase breidt uit naar België

Stockbase breidt uit naar België
Sinds januari wordt Stockbase voor de Belgische schoenenbranche vertegenwoordigd door Paul Croese. Paul is een vertrouwd gezicht voor de Belgische schoenenbranche vanwege zijn jarenlange ervaring met agentschappen van de merken Wolky, K-SWISS en Palladium.
Lees verder

Stockbase aanwezig op Panorama beurs in Berlijn

Stockbase aanwezig op Panorama beurs in Berlijn
Van 17 t/m 19 januari vond de internationale fashionbeurs ‘Panorama’ plaats in Berlijn. Stockbase leveranciers zoals Just Brands (PME, Vanguard, Cast Iron) Twinlife, No Excess waren vertegenwoordi
Lees verder

VT Mode uit Weert sluit zich aan bij Stockbase

VT Mode uit Weert sluit zich aan bij Stockbase
Omdat de webshop van VT Mode uit Weert zo succesvol functioneert is de problematiek van ‘voorraadbeschikbaarheid’ een issue geworden. De online verkopen zorgen voor incomplete maatbogen in de voorraad van de fysieke winkel. Om dit probleem op te lossen is gekozen voor de samenwerking met Stockbase. De voorraden van merken zoals PME, Vanguard en Cast Iron worden door Stockbase op de webshop continue beschikbaar gesteld. Deze online beschikbaarheid wordt getoond zolang er voorraadbeschikbaarheid is in het magazijn van de leverancier. Door deze samenwerking wordt VT Mode door haar leveranciers met een Stockbase overeenkomst geholpen in het verbeteren van haar online rendement.
Lees verder

Shiwi is no ordinary brand, we are the sunshine brand

Shiwi is no ordinary brand, we are the sunshine brand
Stockbase heeft onlangs overeenstemming bereikt met Robbert Hawinkels (eigenaar / directeur Luxor BV) om Shiwi toe te voegen aan het merkenpakket van Stockbase. De samenwerking met retailers wordt geïntensiveerd door de online samenwerking op te zoeken. Retailers met een (instore) webshop kunnen de voorraad van Shiwi koppelen aan hun webshop. Hierdoor ontstaat meer diepte en breedte in het assortiment en worden ‘lost sales’ sterk verminderd. Nadat er een order op de webshop van de retailer heeft plaatsgevonden wordt deze afgeleverd in het systeem van Shiwi. Door deze slimme samenwerking worden de retailer en consument nog beter bediend door Shiwi!
Lees verder
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.