Categorieën
Terug naar overzicht

VT Mode uit Weert sluit zich aan bij Stockbase

Omdat de webshop van VT Mode uit Weert zo succesvol functioneert is de problematiek van ‘voorraadbeschikbaarheid’ een issue geworden. De online verkopen zorgen voor incomplete maatbogen in de voorraad van de fysieke winkel. Om dit probleem op te lossen is gekozen voor de samenwerking met Stockbase. De voorraden van merken zoals PME, Vanguard en Cast Iron worden door Stockbase op de webshop continue beschikbaar gesteld. Deze online beschikbaarheid wordt getoond zolang er voorraadbeschikbaarheid is in het magazijn van de leverancier. Door deze samenwerking wordt VT Mode door haar leveranciers met een Stockbase overeenkomst geholpen in het verbeteren van haar online rendement.

Omdat de webshop van VT Mode uit Weert zo succesvol functioneert is de problematiek van ‘voorraadbeschikbaarheid’ een issue geworden. De online verkopen zorgen voor incomplete maatbogen in de voorraad van de fysieke winkel. Om dit probleem op te lossen is gekozen voor de samenwerking met Stockbase. De voorraden van merken zoals PME, Vanguard en Cast Iron worden door Stockbase op de webshop continue beschikbaar gesteld. Deze online beschikbaarheid wordt getoond zolang er voorraadbeschikbaarheid is in het magazijn van de leverancier. Door deze samenwerking wordt VT Mode door haar leveranciers met een Stockbase overeenkomst geholpen in het verbeteren van haar online rendement.Voor meer informatie over VT Mode ga dan naar www.vtmode.nl

Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.