Categorieën
Terug naar overzicht

Cars Jeans kiest voor marktleider Stockbase

Het jeansmerk Cars heeft zich aangesloten bij het Stockbase platform om haar actuele voorraden en afbeeldingen te koppelen aan webshops van retailers. Het online omzetaandeel van Stockbase retailers is dermate omvangrijk dat zij via één connectie de strategische retailers met webshops kunnen bedienen. Cars Jeans ondersteunt hierdoor de Omnichannel strategie van retailers waardoor verkoopkansen voor beide partijen worden verhoogd.

Cars Jeans

Sinds 1982 is Cars Jeans een nationaal en internationaal begrip in de mode-industrie. Cars Jeans is als jeansmerk meegegroeid met de klant en maakt collecties voor de hele familie. Wij zijn echte ‘denim makers’ en ontwerpen de meest trendy items, zonder daarbij onze geschiedenis uit het oog te verliezen. Naast de vaste jeanscollecties heeft Cars Jeans een breed aanbod aan outerwear, tops, bottoms en accessoires voor heren, dames en kinderen. Deze items zijn eindeloos te combineren met een jeans, waardoor je heel eenvoudig een totaallook creëert. Cars Jeans staat bekend om zijn perfecte fit, sterke basics en unieke artworks en is echt ´een family brand waar je slaagt voor een totaallook´. Meer informatie vindt je terug via www.carsjeans.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.