Categorieën
Terug naar overzicht

Sportpaleis kiest voor Stockbase

Sportpaleis heeft naast 2 fysieke winkels ook een eigen e-commerce kanaal. Deze webshop wordt aangepast om via Stockbase verkoopkansen te verhogen. Via een slimme Stockbase koppeling wordt de webshop voorzien van vrije merkenvoorraden. Hierdoor ontstaat er een longtail model waardoor retailer en merk in samenwerking beter presteren!

Sportpaleis is al sinds 1926 actief als gerenommeerde sportspeciaalzaak. Onze winkel Sport 2000 Sportpaleis met ruim 1100 m² sportplezier is gevestigd in de Citymall van Almere en onze winkel Sportpaleis.nl Amsterdam die ruim 90 jaar bestaat, vind je op de Jan van Galenstraat 51-53 in Amsterdam. Onze ervaring, service en klantgerichtheid in de winkels ervaar je ook wanneer je online bij ons winkelt.
Sportpaleis is aangesloten bij de internationale inkooporganisatie: SPORT 2000. Onlangs is Sportpaleis nog uitgeroepen tot "BESTE SPORT 2000" van Nederland. Meer informatie over Sportpaleis via www.sportpaleis.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.