Categorie├źn
Terug naar overzicht

Italiaans schoenencomfortmerk Lomer investeert in partnership

Door de steeds meer toenemende vraag van retailers om mee te denken in de online e-commerce strategie heeft Lomer ervoor gekozen om een samenwerking met Stockbase aan te gaan. De beweging van de omzet naar de online omgevingen neemt nog steeds toe. Het is daarom logisch als merk mee te gaan in deze beweging en samen met retailers de online samenwerking te intensiveren. Aangesloten Stockbase retailer kunnen vanaf heden profiteren van de koppeling waardoor actuele voorraden, afbeeldingen en orders worden gesynchroniseerd met Lomer!

Lomer is een outdoor merk, gevestigd in het Italiaanse Montebelluna. Naast de uitgebreide collectie hoogwaardige hikingschoenen heeft Lomer ook een brede collectie lifestyle schoenen.
De hikingschoenen zijn allemaal voorzien van de welbekende Vibram zool die zorgt voor maximale grip. Daarnaast worden veel schoenen gemaakt van Mer-tex, een hoog kwaliteitsmembraan wat de schoenen een gegarandeerde waterdichtheid en vochtregulering geeft. Interesse in deze vorm van slimme samenwerking? Neem dan contact op met Bart Hooijer via Barthooijer@hooijergroep.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.