Categorie├źn
Terug naar overzicht

Castelijn & Beerens helpt retailers met Stockbase

Het gerenommeerde Nederlandse lederwarenlabel Castelijn & Beerens uit Waalwijk kiest voor Stockbase om haar retailers te helpen met het optimaliseren van hun e-commerce omgeving. Door deze koppeling worden de magazijnvoorraden via 1 interface beschikbaar gesteld aan retailers. In deze onzekere tijden waarbij de weg naar de fysieke winkel wordt belemmerd is het des te belangrijker om de online omgeving van retailers te ondersteunen met deze koppeling. Doordat er meer aanbod online wordt getoond nemen de verkoopkansen enorm toe. Juist is deze dynamische tijd is het van belang om de noodzaak in te zien van deze vorm van samenwerking. Stockbase helpt merken en retailers om online succesvol samen te werken!

Castelijn & Beerens; liefde voor leer
Onze producten zijn gemaakt van het allerbeste vol-aniline rundleer, waarvan elke huid zorgvuldig met de hand geselecteerd is. In nauwe samenwerking met gespecialiseerde looierijen geven we er vervolgens precies de glans, kleur en het gevoel aan dat onze producten nodig hebben. Hierbij is alleen perfect goed genoeg. Het is een uiterst minutieuze en zorgvuldige stelregel ingegeven door onze oprechte liefde voor leer. Meer informatie vindt u terug via www.castelijnenbeerens.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.