Categorieën
Terug naar overzicht

BeOne investeert in online service

BeOne is een niet meer weg te denken retailer in het damesmodesegment. Met 16 fysieke winkels en een succesvolle webshop weten zij de consument dagelijks te verleiden tot het doen van aankopen. De e-commerce groeistrategie van BeOne heeft ertoe geleid een samenwerking aan te gaan met Stockbase. Door deze samenwerking zal de zichtbaarheid van merken op de webshop aanzienlijk worden vergroot waardoor de consument een ruimere keuze heeft van collecties. Door Stockbase in te zetten als centraal ontkoppelpunt voor het delen van voorraden- afbeeldingen en de orderstroom wordt deze retailer op eenvoudige wijze geholpen met het verbeteren van de online resultaten.

Waarom BeOne? Daarom BeOne!
We verkopen de mooiste merken, maar dat doen er meer. Waarom u dan juist naar BeOne gaat? Natuurlijk voor onze mensen, onze winkeldames, die zijn het hart van de onderneming. Maar ook voor, in alle bescheidenheid, de beste selectie uit het enorme aanbod van die mooie merken, ons unieke, eigen BeOne label dat staat voor de beste basics en als laatste voor onze unieke mix & match formule. Bij ons geen onoverzichtelijke veelvoud aan corners gevuld met één en hetzelfde merk, niemand koopt meer alles van één en hetzelfde merk. Nee, bij ons één prachtige, maar overzichtelijke collectie met de beste items van alle merken bij elkaar. Een unieke collectie, voor unieke vrouwen. Unieke, goedgeklede vrouwen.Meer informatie over BeOne vindt u terug via www.be-one.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.