Categorie├źn
Terug naar overzicht

Now Available at Stockbase Jane Lushka

Het damesmode merk Jane Lushka gaat de samenwerking met haar retailers verder gaan optimaliseren. Retailers met een webshop worden in de gelegenheid gesteld om online een breder aanbod te presenteren. De actuele magazijnvoorraden van Jane Lushka worden via Stockbase gekoppeld aan de webshops van retailers. Door een dieper en breder aanbod te presenteren nemen de verkoopkansen voor zowel retailer als Jane Lushka significant toe. Door deze service aan te bieden speelt het merk een actieve rol in de omnichannel strategie van retailers.

Jane Lushka
De Jane Lushka vrouw geeft veel om de wereld en hecht daarom veel waarde aan duurzaamheid. Zij neemt de tijd om stil te staan bij de mooie dingen in het leven en te genieten van mooie materialen. Onze collecties zijn ontworpen voor vrouwen die willen stralen, nu en op lange termijn. Meer informatie vindt u terug via www.janelushka.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.