Categorieën
Terug naar overzicht

Kelly Jeans sluit zich aan bij Stockbase

De kledingketen Kelly Jeans heeft zich onlangs aangesloten bij Stockbase. Deze retailer met 13 winkels en een online shop gaat gebruik maken van de actuele voorraden en productafbeeldingen van onder andere PME Legend. De voorraden van PME Legend worden gekoppeld aan de webshop www.kellyjeans.nl Nadat er een consumentenorder op de webshop heeft plaatsgevonden van het merk ‘PME Legend’ wordt deze direct afgeleverd in het ERP systeem van de leverancier. Stockbase helpt bij het verhogen van uw omzet door meer voorraadbeschikbaarheid te tonen en realiseert lagere kosten door de inkooporder automatisch af te leveren bij de leverancier!

De kledingketen Kelly Jeans heeft zich onlangs aangesloten bij Stockbase. Deze retailer met 13 winkels en een online shop gaat gebruik maken van de actuele voorraden en productafbeeldingen van onder andere PME Legend. De voorraden van PME Legend worden gekoppeld aan de webshop www.kellyjeans.nl

Nadat er een consumentenorder op de webshop heeft plaatsgevonden van het merk ‘PME Legend’ wordt deze direct afgeleverd in het ERP systeem van de leverancier. Stockbase helpt bij het verhogen van uw omzet door meer voorraadbeschikbaarheid te tonen en realiseert lagere kosten door de inkooporder automatisch af te leveren bij de leverancier!Kelly Fashion

De Kelly winkels zijn al ruim 25 jaar een bekend begrip in Amsterdam Noord, Heerhugowaard, Hoofddorp, Hoorn, Lelystad, Purmerend, Schagen en omliggende gebieden. We hebben een groot bestand aan vaste klanten dankzij onze hoge kwaliteit kleding, uitstekende service en jarenlange mode-ervaring. Ons vaste team van stylisten staat altijd klaar voor styling advies en persoonlijke hulp. Deze persoonlijke benadering wordt ook doorgevoerd in onze online shop. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en doen er alles aan om jullie het ultieme shopgevoel te geven. Sinds de oprichting van onze snel groeiende online shop in 2012 zijn we continue op zoek naar verbeteringen en nieuwe trends. Tips, opmerkingen en natuurlijk complimenten zijn altijd welkom!
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.