Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase breekt door in België!

De toonaangevende retailer MarieFleur uit Lier kiest voor een samenwerking met Stockbase. Door deze samenwerking kunnen modemerken zoals Marie Méro, Terre Bleue en Caroline Biss de vrije voorraden koppelen aan webshops van retailers. Door deze samenwerking wordt de samenwerking geïntensiveerd en verkoopkansen voor zowel retailer als merk aanzienlijk verhoogd!

Maria Van Olmen begon in 1986 met de modezaak MarieFleur. Nu één van de meest toonaangevende modezaken uit Lier en omstreken. In een kleine winkel, gelegen in het centrum van Lier verkocht Maria toen kleding voor dames met een maatje meer. Het was een schot in de roos. Al heel snel werd deze winkel te klein en drongen meerdere uitbreidingen zich op. Niet alleen de oppervlakte maar ook de maten en stijlen breiden zich uit. Ook de trendy vrouwen met een kleinere maat kunnen nu bij Marie Fleur terecht. Meer informatie vindt u terug via www.mariefleur.be
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.