Categorieën
Terug naar overzicht

Internationale groei Stockbase

De Griekse sportleverancier Gepaword heeft een overeenkomst met Stockbase afgesloten. Hierdoor worden de sportmerken ‘GSA’ en ‘JEPA’ gekoppeld aan retailers met een (instore) webshop. Deze ‘technische’ sportmerken zijn vooral vertegenwoordigd bij Noord-Amerikaanse retailers. De instore webshop van Stockbase zal in de winkels worden geplaatst om op de winkelvloer het volledige assortiment zichtbaar te maken voor consumenten. Nadat de keuze voor een product is gemaakt wordt de order volledig geautomatiseerd afgeleverd in het ERP systeem van de leverancier. Verkoopkansen worden via deze samenwerking geoptimaliseerd!

Gepaworld
Gepaworld is opgericht in 2008. De organisatie ontwerpt, produceert en distribueert technisch hoogwaardige sportkleding. Het is een missie om op duurzame wijze verder te investeren vanuit een ‘groene filosofie’. Hierbij worden de effecten op de omgeving geminimaliseerd. De 'We Care' filosofie m.b.t. het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten stelt Gepaworld in staat om wereldwijd ecovriendelijk, op maat gemaakte producten voor een breed scala consumenten aan te bieden.
Meer informatie vindt u via www.gepaworld.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.