Categorieën
Terug naar overzicht

SoftTouch implementeert Stockbase op de kassa

Kassasysteemleverancier SoftTouch ontsluit Stockbase op de kassa. Hiermee wordt het voor een retailer mogelijk om op de winkelvloer gebruik te maken van een breder en dieper assortiment via de kassa.

Met de integratie van Stockbase op de kassa kan een artikel direct uit de leveranciersvoorraad worden geraadpleegd wanneer er geen voorraad van dat product meer beschikbaar is in de winkel. Daarnaast bevat de integratie ook de functionaliteit van het tonen van productafbeeldingen op de kassa. De productafbeeldingen worden vanuit de leverancier via Stockbase ontsloten. Later wordt de optie tot bestellen van het product toegevoegd.

De ontwikkeling van de functionaliteit voor het tonen van (extra) voorraad en productafbeeldingen op de kassa heeft plaatsgevonden In samenwerking met State of Art. De technologie wordt als eerste geïmplementeerd bij de winkels van State of Art in België. Na een uitvoerige pilotfase wordt besloten of de functionaliteit naar andere SoftTouch klanten uitgerold kan worden in samenwerking met Stockbase.

In het voorbeeld van State of Art worden er drie voorraadniveaus weergegeven:
1. De eigen voorraad
2. De voorraad bij andere filialen
3. De voorraad bij de leverancier (Stockbase)
Indien de meerdere locaties bij punt 2 niet van toepassing zijn worden enkel punt 1 en punt 3 weergegeven als locaties.


Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.