Categorieën
Terug naar overzicht

West-End schoenen uit Antwerpen koppelt met Stockbase

De Belgische retailer West-End schoenen is gevestigd in Antwerpen aan de Meir 75. De voorbereidingen zijn opgestart om de e-commerce omgeving te vernieuwen. Tijdens deze optimalisatieslag wordt direct een koppeling gerealiseerd naar Stockbase. Hierdoor worden de voorraden van de merken geraadpleegd op het e-commercekanaal. De volledige maatboog van een artikel wordt getoond zolang er voorraadbeschikbaarheid is bij de merken. Ook kunnen online meerdere artikelen worden getoond. Dit is relevant voor de vindbaarheid binnen Google.

West-End nv is reeds meer dan 75 jaar de familiebestuurde speciaalzaak voor dames- en herenschoenen. De unieke architectuur biedt u de mogelijkheid om rond de etalage te wandelen en zo uw keuze te maken. De grote winkelruimte maakt het nog eens mogelijk het uitgebreide assortiment damesschoenen, herenschoenen alsook handtassen te keuren. Onze enthousiaste medewerkers verstrekken u in alle rust en eerlijkheid professioneel advies, zodat u zeker bent de perfecte schoen te vinden, aan betaalbare prijzen! Meer informatie over West-End vindt u via www.west-end.be
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.