Categorieën
Terug naar overzicht

Duijn Teamsport scoort met Stockbase!

Onlangs is de overeenkomst ondertekend door Duijn Teamsport waarbij Stockbase wordt ingezet om meer volume te presenteren op de toekomstige webshop. Door een slimme connectie te leggen naar Stockbase worden actuele voorraden van sportmerken direct getoond aan consumenten. Hiermee zet Duijn Teamsport een stap vooruit in het benutten kansen. Stockbase laat Duijn Teamsport scoren!

Duijn Teamsport specialiseert zich inmiddels al ruim 15 jaar op het gebied van sportkleding, materialen en promotiekleding. Fulltime zijn we met een compleet team vol energie bezig om het onze klanten naar wens te maken en iedere keer weer een optimaal resultaat te leveren. Daar ligt dan ook ons sterkste punt: Wij leveren kwaliteit. Wij onderhouden uitstekende contacten met sportleveranciers als Jako, Hummel, Masita, Erima, Derbystar, Nike, en nog veel meer. Hierdoor zijn wij in staat om iedere wens te vervullen. Meer informatie vindt u terug via deze link www.teamsportwinkel.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.