Categorieën
Terug naar overzicht

Ook VIA VAI Shoes onderscheidt zich met Stockbase

Maat 39 zelf niet meer op voorraad? Met de Stockbasekoppeling geen probleem. Nee-verkopen is daarmee definitief verleden tijd. De voorraad van VIA VAI wordt met de koppeling van Stockbase automatisch gedeeld met de webshop van haar e-commerce retailers. Dit betekent meer zichtbaarheid, betere verkoopkansen en een verlaging van voorraadrisico. Daarnaast staat door de directe koppeling van informatie en productafbeeldingen, de collectie in een handomdraai online. Met een geheel geautomatiseerd bestelproces is het vandaag online besteld, morgen in huis! Wel zo makkelijk voor de retailer. Zo werkt VIA VAI al enkele jaren intensief met Stockbase samen en blijft het naar mogelijkheden zoeken om nog veel meer retailers hierop aan te laten sluiten.

VIA VAI Shoes is er voor fashionowners met een eigen stijl. Vrouwen die precies weten wat ze willen en hoe ze dit kunnen bereiken. Met de schoenen van VIA VAI kun je de wereld aan. Geïnspireerd door wereldwijde trends en invloeden, wonderlijke texturen en heldere kleuren brengt VIA VAI Shoes unieke items met Italiaanse allure. Verwen jezelf met luxe materialen en kies voor tijdloze variaties op actuele trends. Of je nu gaat voor extravagant en kleurrijk of subtiel en simplistisch: VIA VAI voegt een vleugje temperament toe aan iedere outfit.

VIA VAI Shoes is verkrijgbaar op circa 650 verkooppunten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Noorwegen en Denemarken. En online. www.viavaishoes.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.