Categorieën
Terug naar overzicht

Twins & Trackstyle nu beschikbaar via Stockbase

Het kinderschoenenmerk Twins & Trackstyle deelt via Stockbase haar voorraden met retailers die in bezit zijn van een webshop. Door deze samenwerking kan er op de webshop een breder assortiment worden aangeboden. Hierdoor worden verkoopkansen vergroot en helpt het merk de retailer bij het verbeteren van de conversieratio!

Niet vergeten, breedte meten!
Bijna 40% van de kinderen draagt niet goed passende schoenen! De perfecte pasvorm betekent namelijk niet alleen de juiste lengte, maar ook de juiste breedte. Daarom maken Twins & Trackstyle schoenen in verschillende lengte- en breedtematen. Hierdoor kan elk kind een goed passend paar schoenen dragen, of ze nou een hele smalle of extra brede voet hebben. Naast een goede pasvorm volgen Twins & Trackstyle ook de laatste trends op modegebied. Trendy schoenen én de juiste ondersteuning, dat zijn Twins & Trackstyle.
Meer informatie via www.twins-trackstyle.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.