Categorieën
Terug naar overzicht

Broeken Binkie start samenwerking met Cars Jeans

Het familiebedrijf Broeken Binkie uit Doetinchem is al jaren succesvol in het verkopen van spijkerbroeken voor dames en heren. Via Stockbase wordt de voorraad van Cars Jeans gekoppeld aan de webshop waardoor online meer voorraadbeschikbaarheid wordt gepresenteerd. Hierdoor beschikt de consument over een ruime keuze en worden nee-verkopen automatisch gereduceerd. Orders worden via Stockbase direct afgeleverd in het ERP systeem van Cars Jeans waarna een b2b of een dropshipment order plaatsvindt.

Spijkerbroeken historie over Broeken Binkie een echt famillie bedrijf
Wij houden van spijkerbroeken. Daarom hebben wij in 1986 Broeken Binkie in Zutphen opgericht. Hier verkopen we betaalbare spijkerbroeken voor dames en heren. Onze duurste broek was destijds fl.49,90. Vandaar de keuze uit verschillende jeansmerken: New Star Jeans, Faster Jeans, Brams Paris, Twentyfour Seven Jeans, Red Button Jeans. Toen de euro zijn intrede deed, veranderde er wel wat met de prijzen.

Nu is onze duurste spijkerbroek €59,90. Maar de jeansmerken zijn in al die tijd hetzelfde gebleven. Wij houden van denim, daarom is onze prijs- kwaliteit garantie in de loop der jaren ook hetzelfde gebleven. We hebben honderden modellen broeken voor zowel dames als heren. In 1996 zijn we verhuisd naar Doetinchem. Hier vind je 500 vierkante meter boordevol vele merken spijkerbroeken in verschillende lengtematen 30-32-34-36-38. We verkopen onder andere New Star jeans, Faster jeans, Cars Jeans, Brams Paris en Red Button Jeans. Behalve spijkerbroeken, hebben we ook professionele werkbroeken voor mannen en vrouwen. Meer informatie over Broeken Binkie kunt u vinden via www.broekenbinkie.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.