Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase groeit door in lederwarenbranche

Onlangs is retailer ‘De Boer Lederwaren & Bijoux’ aangesloten op het Stockbase platform. Deze lederwarenspecialist gaat daardoor haar webshop koppelen aan meerdere lederwarenmerken. Doordat een connectie wordt gelegd via Stockbase wordt de webshop voorzien van actuele magazijnvoorraden van aangeloten merken. Meer aanbod online dat is afgestemd op het DNA klantprofiel van de consument leidt tot een aanzienlijke verhoging van de conversie.

De Boer Lederwaren & Bijoux is een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop. Meer informatie vindt u terug via www.deboerlederwarenenbijoux.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.