Categorieën
Terug naar overzicht

Sweet Lemon Shoes kiest voor Stockbase

Sweet Lemon heeft een overeenkomst met Stockbase afgesloten om voor de internationale schoenenmarkt dit label te koppelen aan webshops van retailers. Door deze koppeling aan te bieden worden voorraden en afbeeldingen automatisch gekoppeld aan webshops. Nadat er en order is geplaatst op een webshop wordt deze automatisch verwerkt in het ERP systeem van Sweet Lemon. Sweet Lemon weet hierdoor haar service te verhogen naar haar retailers en verhoogt door deze samenwerking de verkoopkansen van haar producten!

Het schoenenmerk Sweet Lemon werd in 2012 door Arnaud Vanderplancke gecreëerd. Het recept is simpel: Belgisch design, Italiaans fabricaat, en je hebt een gedurfd kwaliteitsmerk dat met zijn trendy en originele ontwerpen hoge ogen gooit. Het merk volgt de laatste trends op de voet en laat steeds vaker van zich horen via een almaar groeiende community van trouwe fans. Sweet Lemon wordt in 7 landen door 173 handelaars verkocht. In 2015 werden er al 64 000 paar van verkocht. Meer informatie kun u vinden via www.sweet-lemon.be
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.