Categorieën
Terug naar overzicht

Tasjes van Elvy Fashion in het merkenpakket van Stockbase

Elvy Fashion gaat de voorraadbeschikbaarheid van haar tasjes via Stockbase aanbieden. Retailers met een e-commerce kanaal worden via Stockbase in staat gesteld om een dieper en breder assortiment aan te bieden van dit populaire tassenmerk. Elvy Fashion gaat door middel van Stockbase haar serviceniveau verhogen naar haar afnemers. Door een slimmere digitale samenwerking worden verkoopkansen verhoogd voor Elvy Fashion en voor de retailer.

Elvy Fashion
Elvy richt zich met haar tasjes op ‘Women on the Move’. Ondernemende meiden en vrouwen die eropuit gaan. De stad in, naar het strand, naar een concert of naar een festival, waarbij je liever geen onhandige zware tas bij je hebt. De Elvy tasjes zijn stuk voor stuk handzaam, licht en cross-over te dragen. Je kunt er een aantal onmisbare items in kwijt, zoals je geld en pinpas, je lipgloss en –uiteraard- je telefoon. Muziekfreak Laura heeft zich de tasjes in haar collectie helemaal eigen gemaakt: ze dragen de namen van haar favoriete rockzangeressen als bijvoorbeeld Janis Joplin en Alanis Morissette. Haar all-time-favorite rockband Fleetwood Mac inspireerde Laura tot de lijfspreuk die ze wil meegeven aan alle Elvy liefhebbers: “Go your own way!”

Meer informatie over de tasjes van Elvy Fashion via www.elvyfashion.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.