Categorie├źn
Terug naar overzicht

Becosoft nieuwe partner van Stockbase

Softwarebedrijf Becosoft heeft onlangs een partnerovereenkomst afgesloten met Stockbase. De Belgische softwareaanbieder voor o.a. fashionmerken en retailers gaat door deze overeenkomst Stockbase integreren binnen haar oplossing en actief aanbieden voor haar relaties.

Becosoft
Softwarebedrijf Becosoft is een solide partner voor de retail- en distributiewereld. Met dank aan de permanent beschikbare helpdesk!
Becosoft startte in 2001 als hardware leverancier en softwareontwikkelaar. Gaandeweg groeide Becosoft uit tot partner voor winkels en groothandels uit de non-foodsector. "Kleding en elektronica zijn speerpunten," vertelt zaakvoerder Kristof De Coninck. "Zo leveren we diensten voor alle Superdry-winkels op het Europese vasteland. Ook muziekwinkels en ketens uit andere sectoren werken graag met onze verticale oplossingen."
Meer informatie over Becosoft vindt u via www.becosoft.be
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.