Categorieën
Terug naar overzicht

Groei in aansluitingen van Sport 2000 vestigingen bij Stockbase interessant voor sportleveranciers

Doordat nieuwe Sport 2000 ondernemers zich aansluiten bij Stockbase, neemt het aantal gebruikers toe. Hiermee wordt Stockbase nóg interessanter voor sportleveranciers.

Stockbase ontsluit de voorraden van leveranciers en maakt deze beschikbaar voor de e-commercekanalen van de aangesloten retailers. Bij Sport 2000 wordt gebruik gemaakt van een instore webshop. De instore webshop is voor het personeel een ondersteunend middel in het verkoopproces waarbij producten aangeboden kunnen worden die niet in de winkel aanwezig zijn.

Met het gebruik van deze instore webshop op de winkelvloer worden nee-verkopen tot een minimum beperkt en wordt de klant vrijwel altijd geholpen. Inmiddels hebben rond de 40 Sport 2000 vestigingen zich aangesloten bij Stockbase. Hiermee wordt het aantal afzetkanalen van een sportleverancier in één klap aanzienlijk vergroot en een groter bereik richting consumenten bewerkstelligd.
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.