Categorie├źn
Terug naar overzicht

Klaar voor het nieuwe seizoen met productafbeeldingen via Stockbase

Naast het ontsluiten van de voorraad ontvangt Stockbase ook productafbeeldingen van leveranciers. Deze productafbeeldingen worden met de service afbeeldingendistributie, net zoals de voorraad, beschikbaar gesteld aan aangesloten retailers. Stockbase vergemakkelijkt op deze manier het toevoegen van de nieuwe collectie voor het aankomende seizoen.

Naast het ontsluiten van de voorraad ontvangt Stockbase ook productafbeeldingen van leveranciers.
Deze productafbeeldingen worden met de service afbeeldingendistributie, net zoals de voorraad, beschikbaar gesteld aan aangesloten retailers. Stockbase vergemakkelijkt op deze manier het toevoegen van de nieuwe collectie voor het aankomende seizoen.

Tweederde van de aangesloten leveranciers levert van de door hun aangeleverde merken productafbeeldingen aan. Bij uitbreiding van het assortiment webshopproducten worden barcodes in het backoffice-/ ERP-systeem toegevoegd. Stockbase levert op basis van de barcode(s) een beschikbare foto aan. De beschikbare productafbeeldingen dienen vervolgens op de gebruikelijke manier toegevoegd te worden aan de webshop.
Het gebruik van deze service vermindert de hoeveelheid handmatig werk, maakt eigen productfotografie voor de aangesloten merken overbodig en reduceert dus kosten.

Interesse in de afbeeldingendistributie service? Neem gerust contact met ons op via: info@stockbase-connect.com.
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.